bootvissen Jeugd ONI – 28 december 2018 en 4 januari 2019

Beste Jeugdleden,

Graag willen we jullie informeren over de laatste activiteit die ONI verzorgt voor hun jeugdleden in 2018 en de eerste in 2019, namelijk het Bootvissen op de Westerschelde!. Het is niet noodzakelijk dat je zelf bootspullen hebt voor het vissen op zee. Deze kunnen geleend worden. Maarten van der Eijk zal ons als kapitein op “de Krabbe” weer naar de goede visgronden brengen.

We varen vanuit de veerhaven de Westerschelde op en Maarten vaart de boot naar een plek waar we bijna gegarandeerd vis zullen vangen. (Maarten kent meerdere van dat soort plekken dus indien nodig varen we verder). De (maatse) vis die je vangt mag je mee nemen voor thuis als je dat wilt!

Er staan 2 dagen op het programma, beide met een eventuele uitwijkdatum voor wanneer het te slecht weer mocht zijn op de geplande datum.

  • Vrijdag 28 december (uitwijkdatum zaterdag 29 december). Opgave mogelijk t/m 24 december
  • Vrijdag 4 januari (uitwijkdatum zaterdag 5 januari). Opgave mogelijk t/m 31 december

Het is mogelijk om je op te geven voor beide dagen, maar wanneer we veel aanmeldingen hebben, zullen we andere voor laten gaan op je tweede dag. We proberen dus iedereen een kans te geven om tenminste 1 dag mee te kunnen gaan, maar wanneer er genoeg ruimte is op de boot kan je beide dagen mee.

Geef dus je voorkeur op voor één van de beide dagen, en of je eventueel ook op de uitwijkdatum kunt.

Programma:

9:00                    Verzamelen aan de veerhaven

9.30 – 14.30       Vissen

15:00                  Terugkomst Veerhaven

De kosten voor dit evenement bedragen € 10,- te voldoen bij instappen. Voor aas wordt door ons gezorgd en dat zit bij de prijs inbegrepen. Je dient zelf zorg te dragen voor eten en drinken en zorg dat je voldoende warme kleding bij hebt, het is tenslotte december/januari.

In verband met de veiligheid aan boord is de minimum leeftijd voor deelname vastgesteld op 11 jaar en er is ruime begeleiding van onze kant aanwezig.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 9 personen. Zorg dus dat je jezelf op tijd aanmeld, want de toekenning van de plaatsjes op de boot gebeurt op basis van het tijdstip van inschrijven.

 

Dus schrijf je snel in voor deze leuke activiteit

Bootvissen Westerschelde met de ”Krabbe” December 2018

Mochten we het programma moeten wijzigen dan nemen we contact met je op.

Geef hier aan welke datum je voorkeur heeft. Wil je beide datums dan kan je dat hieronder aangeven, maar geef wel aan welke datum je voorkeur heeft.
Mocht er voldoende plaats overblijven kan je beide dagen meevaren.
Indien het weer het niet toelaat bestaat er de mogelijkheid dat we uitwijken naar de zaterdag. Laat weten of dat voor jou een optie is of niet.