Streetfishing Wedstrijd Hellevoetsluis – 15 september 2018

Beste Jeugdleden, Poster

Jullie hadden het alvast zien staan op de Jeugdkalender, Streetvissen in de Havens Hellevoetsluis en Willemstad aan het Haringvliet.
Vanuit Sportvisserij ZuidWestNederland, die deze wedstrijd organiseert is er nu meer bekend geworden en hebben ze de mogelijkheid tot inschrijven open gezet.
Zie ook het wedstrijdreglement onderaan deze pagina.

Als ONI willen we in Jeugdverband naar deze wedstrijd toe gaan. Let wel; dit is geen Clinic, maar een echte wedstrijd! Je moet dus wel je eigen spullen hebben en wat ervaring hebben met het roofvissen. Maar mogelijk heb je die ervaring opgedaan tijdens onze Streetfish Clinics die we de voorgaande jaren hebben georganiseerd. Bij wat gebrek aan materiaal kunnen we mogelijk wel wat organiseren, maar de beschikbaarheid is zeer beperkt.


Wat doet ONI:

*regelt en betaald jullie inschrijving

*zorgt voor vervoer (wel vroeg vertrekken circa 6:30)

*zorgt voor de betaling van een begeleider/teammaat wanneer deze zelf geen ONI jeugdlid is, maar wel voor het vervoer kan zorgen.

 

Dus in het kort:

  • Minimale leeftijd is 10 jaar
  • Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van de VISpas en een zwemdiploma
  • Geboren in 2006 of 2007 : Bij een leeftijd van 10 (2007) en 11 jaar (2006) dien je zelf voor een teammaat (iemand die meevist) of een begeleider (deze hoeft niet mee te vissen) te zorgen. Vanuit de club hebben we er wel een aantal beschikbaar, maar dat is beperkt. Toekenning gebeurt op basis van tijdstip van aanmelding. Wanneer je een begeleider hebt (dus iemand die zelf niet mee vist), zorgt Sportvisserij ZWN dat je aan een ander senior teamlid wordt gekoppeld. Jullie vissen echter wel voor een individueel klassement.
  • Geboren in 2004 of 2005 : Bij een leeftijd met geboortejaar 2004 t/m 2005, mag je individueel opgeven. Sportvisserij ZWN koppelt je dan in dit geval aan een ander senior (teamlid). Jullie vissen echter wel voor een individueel klassement.
  • Geboren in 2003 of eerder : Ben je geboren in 2003 of eerder, dan val je in de categorie A. Je vist dan met de senioren in dezelfde categorie. Wanneer iemand van jullie geboren is in 2003 of eerder, mag hij dus teamlid worden met iemand anders van ONI die ook geboren is in 2003 of eerder. Jullie vissen echter wel voor een individueel klassement.

 

Let wel “vol is vol”.
Wanneer we jullie inschrijving hebben ontvangen zullen we gelijk de inschrijving doen bij Sportvisserij ZWN. Dus schrijf je zelf zo snel mogelijk in.


Streetfishing Wedstrijd Hellevoetsluis – 15 september 2018
Zonder (jeugd)vispas is het niet toegestaan om te roofvissen. Je kunt dan ook niet meedoen met deze activiteit
Je teammaat dient zich zelf apart op te geven zodat we de juiste gegevens hebben van iedere deelnemer.
Vul een telefoonnummer in waarop we je eventueel kunnen bereiken mocht er iets wijzigen in de planning.