bootvissen Jeugd ONI – 27 december 2019

Beste Jeugdleden,

Graag willen we jullie informeren over de laatste activiteit die ONI verzorgt voor hun jeugdleden in 2019, namelijk het Bootvissen op de Westerschelde!. Het is niet noodzakelijk dat je zelf bootspullen hebt voor het vissen op zee. Deze kunnen geleend worden. Maarten van der Eijk zal ons als kapitein op “de Krabbe” weer naar de goede visgronden brengen.

We varen vanuit de veerhaven de Westerschelde op en Maarten vaart de boot naar een plek waar we bijna gegarandeerd vis zullen vangen. (Maarten kent meerdere van dat soort plekken dus indien nodig varen we verder). De (maatse) vis die je vangt mag je mee nemen voor thuis als je dat wilt!

Er staat slechts 1 dag op het programma dit jaar, met een eventuele uitwijkdatum voor wanneer het te slecht weer mocht zijn op de geplande datum.

  • Vrijdag 27 december (uitwijkdatum zaterdag 28 december). Opgave mogelijk t/m 24 december

Programma:

9:00                    Verzamelen aan de veerhaven

9.30 – 14.30       Vissen

15:00                  Terugkomst Veerhaven

De kosten voor dit evenement bedragen € 10,- te voldoen bij instappen. Voor aas wordt door ons gezorgd en dat zit bij de prijs inbegrepen. Je dient zelf zorg te dragen voor eten en drinken en zorg dat je voldoende warme kleding bij hebt, het is tenslotte december.

In verband met de veiligheid aan boord is de minimum leeftijd voor deelname vastgesteld op 11 jaar en er is ruime begeleiding van onze kant aanwezig.

Inschrijven is niet meer mogelijk.