Lidmaatschap 2021

Onze vereniging kent een aantal verschillende vergunningen afhankelijk van Uw leeftijd op 1 januari 2021.

Hieronder volgt een opsomming:

Vispas:

De Vispas is voor leden welke op 1 januari 14 jaar of ouder zijn. Zij krijgen een vergunning van ONI en mogen daarmee op alle wateren van onze vereniging vissen (zie tabblad viswateren) met 2 hengels en alle wettelijke toegestane aassoorten. Daarnaast ontvang men de Vispas met de bijbehorende Gezamenlijke lijst van Nederlandse Viswateren. Hiermee mag men vissen in de wateren vermeld in deze lijst onder de voorwaarden vermeld in deze lijst.

De kosten hiervan zijn afhankelijk van Uw leeftijd (peildatum 1 januari)

18 t/m 65 jaar: € 50,00
66 jaar en ouder: € 47,50 *
14 t/m 17 jaar: € 36,00 *
* (let op: de gereduceerde prijs geldt niet bij aanschaf van een nieuwe vispas via de online bestel module van SVN)

Het lidmaatschap wordt jaarlijks verlengd tenzij U tijdig (voor 1 oktober) schriftelijk opzegt.
U hoeft dus niet elk jaar een nieuwe vispas aan te schaffen, doet U dit toch dan betaald U mogelijk dubbel.

De vispas kan je via de online bestel module van SVN bestellen:
(Klik op onderstaande afbeelding)

of ga naar één van onze verkooppunten. (+ € 5,- administratiekosten)

Let op: onze vereniging  maakt geen gebruik van nachtvistoestemming of 3e hengeltoestemming (hologramstickers). Deze dient u dus niet mee te bestellen voor onze vergunning!

 

 

 


Jeugdvispas:

De jeugdvispas is voor leden welke op 1 januari nog geen 14 jaar zijn. Zij krijgen een vergunning van ONI en mogen daarmee op alle wateren van onze vereniging vissen (zie tabblad viswateren) met 2 hengels en alle wettelijke toegestane aassoorten. Daarnaast ontvang men de Vispas met de bijbehorende Gezamenlijke lijst van Nederlandse Viswateren. Hiermee mag men vissen in de wateren vermeld in deze lijst onder de voorwaarden vermeld in deze lijst. De jeugdvispas is ook noodzakelijk als men als jeugdige specifiek wil vissen op roofvis.

De kosten hiervan zijn € 20,00

De jeugdvispas kan je via de online bestel module van SVN bestellen:
(Klik op onderstaande afbeelding)

of ga naar één van onze verkooppunten. (+ € 5,- administratiekosten)

Let op: onze vereniging  maakt geen gebruik van nachtvistoestemming of 3e hengeltoestemming (hologramstickers). Deze dient u dus niet mee te bestellen voor onze vergunning!

 


Jeugdvergunning:

De jeugdvergunning is voor leden welke op 1 januari nog geen 14 jaar zijn. Zij krijgen een vergunning van ONI en mogen daarmee op alle wateren van onze vereniging vissen (zie tabblad viswateren) met 1 hengel en met een beperkt aantal toegestane aassoorten. Met de jeugdvergunning is niet toegestaan om gericht te vissen op roofvis.

De kosten hiervan zijn € 10,00

Ga voor het aanschaffen van de jeugdvergunning naar één van onze verkooppunten, je krijgt dan de vergunning direct mee.


Dagvergunning:


De dagvergunning is voor een ieder die slechts een enkele keer wil vissen op de wateren van ONI. Zij krijgen een vergunning van ONI voor 1 dag en mogen daarmee op alle wateren van onze vereniging (m.u.v. de vliegvisvijver) vissen met 2 hengels en met een beperkt aantal toegestane aassoorten. Nachtvissen is niet toegestaan

De kosten hiervan zijn € 5,-

Dag- en weekvergunning koopt U bij onze verkooppunten.


Weekvergunning:

De weekvergunning is voor een ieder die slechts enkele keren wil vissen op de wateren van ONI. Zij krijgen een vergunning van ONI voor 1 week en mogen daarmee op alle wateren van onze vereniging (m.u.v. de vliegvisvijver) vissen met 2 hengels en met een beperkt aantal toegestane aassoorten. Nachtvissen is niet toegestaan.

De kosten hiervan zijn € 12,50.

Dag- en weekvergunning koopt U bij onze verkooppunten.


MeeVIStoestemming:

De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een landelijk ingebracht water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Leden van ONI kunnen hiervan gebruik maken om iemand één keer gratis mee te laten vissen onder hun begeleiding op het Kanaal van Gent naar Terneuzen.

Meer informatie, de voorwaarden en aanvragen schriftelijke MeeVIStoestemming