Seizoenstart Jeugdcompetities ONI

Beste Jeugdvrienden en ONI leden t/m 21 jaar,

Hopelijk is iedereen weer een beetje uitgerust van het succesvolle Vliegviskamp in de Ardennen, want het seizoen begint nu na het koppelvissen van afgelopen zaterdag weer lekker op gang te komen.

Woensdag 15 Mei staat de eerste Competitiewedstrijd op de Zaamkreek al weer op het programma! Bij het Koppelvissen van afgelopen zaterdag is er lekker gevangen, de eerste prijs had bijna 10 kg vis!, dus dat belooft wat!

Bijgevoegd nogmaals de Jeugdkalender met alle activiteiten die op het programma staan. Zet de wedstrijden die je mee wilt doen alvast in je agenda. Zo vergeet je niets!

Vorig jaar hebben we jullie wegwijs gemaakt in het Zeevissen, waardoor alle ONI deelnemers bij het Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen in Waarde met mooie prijzen naar huis gingen. Dit jaar gaan we weer naar Waarde (zie ook de bijlage voor de flyer van deze wedstrijd).

Maar we hopen dat jullie (dit geldt ook voor onze leden t/m 21 jaar) ook de aansluiting gaan maken bij de reguliere Zeeviswedstrijden van ONI, dus tussen de senioren vissen. Bij deze wedstrijden zijn jullie ook zeer welkom en hebben jullie volop kansen om in de prijzen te vallen. Er wordt gevist op plaatsen waar je niet ver moet gooien en waar je niet veel vast zit. Vorig jaar werden hier onder de kant veel kleine zeebaarsjes gevangen.

Om jullie hierbij goede kansen te geven, zullen we jullie;

  • Bij deze wedstrijden een korting geven op de inleg. Jullie betalen maar 3 Euro
  • Het zeeaas 100% verzorgen (zagers, pieren en witjes). Je hoeft dus niet achter aas aan!

Wel moet je zelfstandig kunnen vissen, maar dat hebben jullie vorig jaar in Waarde laten zien dat jullie dat kunnen. Je doet dus mee voor de reguliere prijzen bij de Zeewedstrijden en de eindcompetitie hiervan. Maar om het voor jullie nog leuker te maken, zullen jullie dan ook nog strijden in de extra eindcompetitie voor alleen de Jeugd (in dit geval ook t/m 21 jaar) waarbij iedereen prijs heeft. Deze Zeewedstrijden worden gehouden op de zaterdagen;

  • 18 mei (14:00 – 17:00)
  • 1 juni (13:00 – 16:00)
  • 3 augustus (16:00 – 19:00)
  • 14 september (14:45 – 17:45)
  • 28 september (13:45 – 16:45)
  • 9 november (11:45 – 14:45)

Bij deze wedstrijden dien je minimaal 1 uur van te voren aanwezig te zijn om je nummertje te trekken. Een koppel is ook mogelijk, maar dat moet van te voren bij de Zeecommissie worden aangevraagd: (marc.dezutter@oni-terneuzen.nl )

Zoals je ziet is de eerste wedstrijd al op zaterdag. Dus graag voor dinsdag 14 mei aanstaande aangeven of je met deze wedstrijd mee wilt doen, zodat we je aas kunnen bestellen. Dit kun je doorgeven aan: angelo.hofman@oni-terneuzen.nl

Over bovenstaande wordt je nog geïnformeerd per mail, we kunnen helaas niet voor iedere activiteit brieven rondsturen.
Dus zorg dat je goede e-mailadres bekend is!

Geef hem snel door via onze site https://www.oni-terneuzen.nl/jeugd/


Aandachtspunten/wijzigingen voor ONI jeugd wedstrijden:

Zorg dat je voor de wedstrijden goed op de hoogte bent van wat is toegestaan bij de wedstrijden, dit kan op; https://www.oni-terneuzen.nl/jeugd/

Check deze site ook regelmatig voor alle relevante informatie en nieuwtjes en de mogelijkheden om je voor iets in te schrijven. Ook leuk om te volgen is onze Facebook Jeugd : (https://www.facebook.com/JeugdONI).